6. april 2010

Matlaging er morsomt, og jeg lærte for lenge siden hemmeligheter som gjør en oppskrift enestående. En kokkvenn i Michigan, Chris Angelosante, fortalt meg at hemmeligheten til mange av hans retter var i utgangspunktet "reduksjon". Sausens rikdom lagde ikke bare karakter til hovedretten, men ville også bringe disse sausingrediensene inn i grønnsaken og stivelsen som delte tallerkenen. Han visste at sausen hans var en favoritt når servisene ble returnert til kjøkkenet, tørket av brødet fra kurven, som også ble tomt.

Dette tipset har ikke bare brakt komplimenter til mange av mine middagsoppskrifter, men har også tillatt meg å redde det som kunne ha vært en ganske middelmådig eller til og med smakløs hovedrett som trengte å ha noen levende og smakfull saus å samle smak for hovedretten som trengte hjelp. Fra mitt perspektiv å spise ute bør alltid være et eventyr, men det virkelige eventyret forbereder dine egne måltider og oppskrifter. Selv om jeg har vært dyktig på kjøkkenet fra den tiden jeg vokste opp med min bror og søstre, fulgte jeg vanligvis instruksjoner fra foreldrene mine eller en oppskrift og sjelden ad libbed på kjøkkenet. Våre to sønner, Jason & Justin, ble også dyktige på kjøkkenet og til spesielle middager, gutta og jeg ville gi mor en pause og velge et måltid fra Gourmet Magazine for å forberede våre planlagte gjester. I alle tilfeller ville måltidet bestå av oppskrifter som vi aldri hadde forberedt før. Bruke våre gjester som marsvin var morsomt for oss og dem. Vi var også maniacal å finne alle ingrediensene som oppskriften oppført og ikke mye har endret seg til denne dagen når du gjør andres oppskrift. Noen ganger var dette veldig utfordrende, men sluttresultatene var alltid en god smakende ekstraverdighet for alle å nyte.

Siden jeg flyttet til Sunset Royale, har jeg de siste ti årene vært i stand til å ta over kulinariske plikter og forberede måltider er fortsatt morsomt. Nå forbereder jeg også mine egne oppskrifter, og jeg vil gjerne dele et personlig tips om matlaging og en fantastisk fiskesuppskrift. Akkurat som min venn, Chris, hadde lurt meg så lenge siden om viktigheten av å forstå reduksjon, vil jeg gi min mening om viktigheten av lager. Jeg bryr meg ikke hva slags lager du lager, ingrediensene som brukes og forberedelsen av lageret gjør måltidet. Aksjer må være rik og smakfull. Hvis du bruker butikk kjøpt kjøttkraft, vil jeg gjerne foreslå at du går ut for å spise. Hvis du kjøper lager fra butikken og det kommer i en boks eller kartong, beklager jeg, dette er ikke på lager! Hvis du har en spesiell gourmetplassering som lager sin egen bestand og også gjør den tilgjengelig for sine kunder, kan du bare være på noe.

Nylig våre venner fra Skottland som bodde i vår Sunset Royale Siesta Key Beachfront ferie utleie chartret en båt og spurte meg om å fiske med dem i Mexicogolfen. Jeg har gjerne avtalt og planlagt å tilbringe mesteparten av tiden med å ta bilder og også gjøre litt fiske. Jeg tilbrakte faktisk mesteparten av tiden min og tok to bilder. Ved slutten av charteret var vår Siesta Key charterkaptein fra Double G Charters, Gary Gilliland, rengjøring og filetering av fisken vår, og jeg ba ham om å gi meg også bein og hoder. Vi hadde en god del fisk og jeg er sikker på at han trodde dette var litt uvanlig, men likevel etter å ha løst øynene med meg og da jeg var død, var det seriøs.

Den kvelden forberedte vi et måltid for syv voksne og to barn med den spanske makrell vi hadde fanget den dagen. Måltidet kom bra ut, og resten av fisken sammen med fiskekrokene og hodene ble lagt til fryseren for fremtidige måltider og for en fiskebestand. Jeg hadde plassert alle spanskmakrellhodene i en frysepose og følgende er min oppskrift på en flott, rik fiskestamme som vil forbedre din neste fiskesjokolade, sjømatrisotto, sjømat saus eller hvilken oppskrift du kanskje har som kaller en fiskebestand .

Parrs Siesta Key "Eyes Wide Open" Fiskelager

 • Spanske makrellhodene hviler på sauteed grønnsaker
 • Siesta Key "Eyes Wide Open Fish Stock
 • Utrolig Siesta Key Fish Chowder
 • 9-Fish Heads-fersk eller frossen
 • 2-Stort purre-lys grønn og hvitt bare skåret i 1/4 "stykker
 • 2-gulrøtter-skrelles og skiver
 • 2-store gule løk-skiver
 • 5-store persilleplisser
 • 4-store sitron gress blader
 • 2-Tbs ekstra jomfruolje
 • 2-stykker av hele mace
 • 2-tbs havsalt
 • 2-Tbs peppercorns
 • 2-kopper tørr hvitvin-ikke billig (hvis du ikke kan drikke den, kan du ikke lage mat med det!)
 • 12-Quarts kaldt vann

Legg løk, gulrøtter, purre, persille, sitrongress, salt, pepperkorn, i bunnen av en stor lagerpotte. Saute, rør ofte, over middels høy varme til purre og løk begynner å myke, ca 5 til 8 minutter. Ikke la løk å brune. Legg fiskhodene på topp og dekk med vin og vann over høy varme. Bring til en kull, skum skummet fra toppen og skru opp varmen ned til lav / medium og opprettholder en aktiv koker i 30 minutter. Stiv væsken inn i en stor bolle (du kan bruke en stor colander for dette). Fjern fiskhoder med tang fra silke og mosfluider fra resten av buljongrediensene i silen for å legge til mer smak på lageret. La varen kjøle og bland med tre skje. Hell to kopper kjøttkraft i individuelle fryseposer og sett i fryseren for senere bruk. Lager vil holde i minst 6 måneder, men sørg for at du opprettholder nok lager ut av fryseren for et måltid etter eget valg som skal serveres i kveld. Du vil finne aksjen for å se rik og smakfull og det er.

Etter å ha gjort dette rike og smakfulle lageret, valgte jeg å lage en fiskesupper med litt ekstra spansk makrell. Dette var uten tvil den mest smakfulle og rikeste fisken chowder jeg noensinne har smakt. Jeg håper du liker denne oppskriften og åpenbart spansk makrell er ikke en nødvendig ingrediens for en smakfull og rik fiskelager. På den annen side, hvis du er en person som har stor fiskebestand i høy grad, ville jeg velge en makrell for mitt valgfisk. Siesta Key Eyes Wide Open Fish Stock vil ikke etterlate deg som ønsker at du hadde tilsatt mer smak, urter eller krydder til lageret ditt. Bare gi deg en "heads up" og hvis noen vil gjerne min fiskesuppersuppskrift, gi meg beskjed.