Sandcastles av Ultimate Handy Man

Skrevet av Paul Parr 9. mars 2009

Sandcastle fra juli 2004
Sandcastle fra juli 2004

Siesta Key-sanden, som nevnt i tidligere innlegg, er ideell for å lage former og tegn. Siden Nann og jeg flyttet til Siesta Key og har vært i stand til å se stranden hver dag og gå regelmessig (ikke regelmessig nok), og vi ser ofte hvor noen har tatt seg tid til å danne denne utrolige sanden inn i sandslott, figur eller karakter. Noen av disse er veldig enkle og åpenbart bygget og designet av en ung person, kanskje med litt hjelp fra foreldre, søsken eller venn. Andre er mer detaljerte og viser innsatsen til noen som hadde det gøy i å danne sanden. Nå og da kommer du over de utrolige sandformasjonene hvor noen gikk ut og viste sine talenter i å lage sandfigurer som stopper strandpromenørene og bringer ut kameraene til de fortvilte nok til å ha brakt dem sammen som dette sandslottet som jeg skjøt ca 4 eller 5 år siden før Sunset Royale i bakgrunnen ble fullstendig omformet og ombygd. I dag var en av de dagene, og jeg vil dele med meg mine funn 8. mars 2009 på min tur på stranden. Dette er virkelig en travel tid på året, og stranden parkeringsplassen er vanligvis stengt ved middagstid, uten plass til flere biler. Området for den offentlige stranden selv var også lastet med folk som nyter stranden, surfe og til og med 62 graders vann. Jeg smiler hver gang jeg tenker på meg selv å finne denne vanntemperaturen for å være kald, da dette var omtrent så varmt som det kom tilbake i Michigan hvor jeg bodde i det meste av livet mitt. Vi nye det var sommer da vannet nådde 60 grader.

På denne bestemte morgenen da jeg gikk mot kysten, la jeg merke til en kjent scene. Vår beliggenhet på den nordlige enden av Siesta Key Public Beach gir Sunset Royale en ganske unik utsikt over livet på stranden. Områdene på Siesta Key Offentlige stranden som ligger foran konsesjonsstanden og strandanleggene sammen med området mellom de fire livvaktstasjonene er det mest populære strandområdet for besøkende å hevde som "deres bit sand" for dagen deres på Strand. Dette er hvor vi ser fra balkongen på vårt 4. etasje penthouse når vi vil avgjøre hvor travelt stranden er i dag. Fordi vi er forbi den siste livvaktstasjonen på Siesta Key Public Beach, er sanden foran Sunset Royale ikke like befolket med strandgutter, og dette er også den utpekte plasseringen for alle Siesta Key-strandbrud. I ånden møter Nann og jeg sannsynligvis flere bryllup hvert år enn det som noen gang ville tro mulig, med mindre du var klutens person eller en bryllupskoordinator. Dette er også stedet hvor du en gang vil finne en veldig seriøs sandslottbygger og i dag var en av de dagene.

Sandcastle bygning 101
Sandcastle bygning 101

Jeg gikk over til byggeplassen til dagens sandslott og introduserte meg selv. Jeg anerkjente verktøyene i handelen sammen med byggeplassen som den personen jeg noen gang hadde sett på jobben i jobben tidligere, men hadde ikke stoppet for å snakke eller avbryte da han gikk om å skape sin magi i sanden. Da jeg senere skulle komme tilbake, var han alltid borte, men igjen på sanden en show-stopper som ville føre til at selv de mest skikkelige, raske tempoet på strandvandrere og løpere stoppet og beundret sitt arbeid. I dag var annerledes, introduserte jeg meg selv til Jeff Bierman, slottbygger. Jeff kom til stranden forberedt på en dag med jobb. Han tok bøtter til vann for å danne sand, skovler for å få sanden til prosjektet og en generelt god holdning. Jeg må tro at Jeff bærer den gode holdningen med ham hvor som helst han går. Jeg spurte Jeff hva som motiverer ham til å komme til stranden og bygge i sanden. Han ga meg et grin og sa, "å ligge rundt i huset i dag virket for lett og ikke oppfylt". Han trengte litt mosjon og trodde han skulle gå til stranden og få trening. Karmen er utfordrende, sand og vann er tunge og selvfølgelig oppgaven, bygge et kvalitetsborger i en dag, legger noe press på deg. Jeff og jeg byttet ut flere hyggelige ting og interessante ting på strandbyttekortene, jeg tok et bilde og fortsatte langs kysten for å komme opp med Nann og hennes videregående venn, Jan, som hadde bodd hos oss i helgen. Mens jeg gikk for å fange opp, holdt jeg øynene mine åpne for andre interessante ting på stranden. Til slutt tok jeg opp med jentene, og vi gikk inn i landsbyen og noterte noen av endringene som hadde skjedd, gikk gjennom Siesta Key Farmers Market, sjekket ut ventetiden på Broken Egg og bestemte seg for å spise på Cafe Continental Patisserie hvor vi hadde en god brunsj, møtte de nye eierne og startet på vår tur tilbake til leiligheten. Jeg tok stranden for å sjekke ut fremgangen på sandslottet mens Jan og Nann tok Beach Road slik at de kunne stoppe i et par åpne hus.

Da jeg kom tilbake til Jeffs sandcastle-byggeplass, fant han at han hadde gjort ganske gode fremskritt, og flere venner og familie hadde samlet seg på hans byggeplass for å se hva den hvite sanden ville danne til Jeff i dag. Ved graven av sanden rundt det allerede startede slottet hadde Jeff funnet en drage begravet i sanden. Dragen hadde en viss likhet med "Puff the Magic Dragon" som vi alle vet levde ved sjøen, men da kunne det bare vært ønskelig å tenke på min side. Jeg tok et nytt bilde og fortsatte over gaten til Sunset Royale for å fullføre søndagens papir. Jan og Nann dukket opp samtidig som jeg kom tilbake, og vi diskuterte Jeffs fremgang. Jan pakket opp for å komme tilbake til Orlando, vi sa vårt farvel, og jeg ferdig med papiret. Jeg plukket opp kameraet mitt og dro tilbake over gaten klokka 16:00 for å se hvordan Sandcastle viste seg. Jeff og hans venner var alle avslappende og jeg tok litt flere bilder. Jeff nevnte at han bare var utslettet fra den harde arbeidsdagen og kunne aldri ha fullført den uten sin venn Darrel fra Minnesota. Du kan dømme selv Jeffs evne og ironisk nok kan du finne ut om Jeffs talenter. Jeff vil gjerne bygge deg et sandslott på stranden og enda viktigere, Jeff har sin egen Handy Man og Repair-virksomhet. Han gjør trykkrensing, reparasjon og maling, snekring, tilpasset trebearbeiding, A / C og hvitevarer, vedlikehold, mindre elektrisk og mindre rørleggerarbeid. Jeff bor mellom Venezia og Sarasota og kan tydeligvis finnes på Siesta Key, hans favorittstrand, når det er nødvendig, trener og trener krever trening. Du kan ringe Jeff på 941-928-9920. Jeg kan ikke snakke om Jeffs praktiske arbeid, men jeg kan si dette: "Begrepet å ansette en hendig mann som forstår viktigheten av å fullføre en oppgave dagen du begynner, er en ganske sjelden finner", bare spør en kone som prøver å få mannen til å ta vare på en oppgave som har hengt seg for lenge uten å være løst. Jeff starter og fullfører alle sine slott på en dag.

Etter å ha tatt mine siste bilder av det ferdige sandslottet, gikk jeg lenger nedover den offentlige stranden og underholdt meg selv å observere de mange forskjellige menneskene som dekket Siesta Key Public Beach. Midt i en masse mennesker fant jeg en ganske stor elefant som ble skulpturert av Jim Unger, som ikke er en ung republikan, men er en hakk av en sculpter. Det var lumbering over alle rundt det i det området av stranden. Jeg trakk ut min administrator Sony Cybershot og gikk over for å få et bedre utseende og noen bilder. Du vet aldri når noen bestemmer seg for det er på tide å få trening og komme ned til stranden for å konsentrere seg om trening for dagen. Jeg tar det tilbake, det er en dag du kan garantere at dette vil skje. Det er vanligvis den første lørdagen i mai da Siesta Key Beach vertskap for Siesta Key Sand Sculpture Contest som er 9. mai i år. Kom igjen eller bette