Cyberspace Reise til Siesta Key

Skrevet av Paul Parr 4. februar 2009

Jeg husker å plukke opp familietelefonen for å se om vårt parti linje ble brukt av det andre husholdningen vi delte denne telefonlinjen med og også huske klikkene på telefonen da den familien ønsket å signalisere at det var deres tid å bruke den telefonen.

Jeg husker tegneseriene i Detroit Times med Dick Tracy ved hjelp av hans toveis armbåndsur. Jeg husker å bruke en tilleggsmaskin ved å trekke ned på en stor vev for å registrere oppføringen jeg hadde laget av talltastene.

Jeg husker å kjøpe noe som kalles en Apple 11e for våre gutter Jason og Justin, og hvor komplisert det var å ikke bare sette sammen, men også å bruke. Jeg tror det bare satt på et skrivebord i vårt hjem i nesten et år før jeg skjønte at guttene faktisk brukte saken. Forestill deg at Parr-familien ble "datastyrt". Jeg gikk inn i rommet for å se hva barna og vennene deres gjorde, og til min overraskelse hadde de en diskett som ville vise stavfigurer på skjermen med samleie. Synes den private skolen utdanning var i det minste å bringe de informative årene inn i det 20. århundre da da.

Denne uken reflekterte jeg på de dagene da jeg la merke til at på vår sønns Facebook-side inneholdt denne samme vennen fra over 20 år siden, som nå kommuniserte med Justin fra sitt hjem i Den dominikanske republikk. Hvem ville ha trodd at de tidlige erfaringene vi alle hadde med første datamaskiner i våre hjem for oss selv og barn, ville ha vært begynnelsen på en forandring i alle våre liv som bare ville akselerere og bringe fingertuppene opp og reise til deler av Verden og universet som var så uoppnåelig for oss tidligere? Bill Gates, Steve Jobs og mange andre geeks, det er hvem!

Jeg reflekterer over dette fordi når jeg tenker tilbake på vår erfaring med Internett for å annonsere vår ferieleilighet i 1998 og se hvor vi er i 2009, har vi åpenbart kommet en veldig lang vei. Jeg startet med å markedsføre leiligheten vår i en annonse på et nettsted, vacationspot.com, som spesialiserte seg på ferieutleie av ditt andre hjem. Dette firmaet ble til slutt kjøpt av Travelocity eller et av de andre reisesidene, og ferieboligen og condos gikk ved veikanten. Ikke desto mindre fortsatte bestillingene økende og andre oppstartsselskaper som VRBO, VacationRentals, 4Beachnuts og andre dukket opp og begynte å fungere veldig bra. Amerikanere og reisende fra andre land begynte å vise en preferanse for å leie et hjem eller leilighet mot et hotellrom for ferieferier.

I løpet av det siste året med hjelp av en stipendiat ved navn Ian Lawson og hans firma Atomic Interactive Group, et webdesignfirma i Dayton Ohio, kom vår leieleilighet inn i verden av cyberspace og utover det jeg noensinne har forstått om Internett. Ian utviklet profesjonelt og lanserte www.sunsetroyale.com og livet har ikke vært det samme siden. I juni 2008 tok Nann og jeg tilbake markedsføring og leie av vår spesielle leilighet på Siesta Key fra vår Condo Associations kontorservice. På den tiden hadde vi bare en bestilling for årets balanse, og det var en tidligere leietaker som hadde en ganske dårlig opplevelse med å leie leiligheten vår på hva som skulle være slutten på vårt byggeprosjekt i vår bygning fra forrige oktober . Barb og Frank var tilbake som våre gjester, men vi visste at vi trengte å fylle mange åpne uker med betalende utleiegjester og var ikke sikre på hvordan vi ville oppnå dette uten konsekvent annonsering av leiligheten vår på internett om noen år.

Ian på Atomic Interactive guidet meg inn på baksiden av nettstedet. Jeg hadde brukt mye tid på Internett på å se på nettsteder for alle typer tjenester, informasjon og innkjøp. Jeg hadde selv dannet noen ganske sterke meninger om hva som var en god nettside og hva var en dårlig. Da jeg først så på vår nye nettside, visste jeg at dette var en god, men det trengte innhold. Jeg trengte å utvikle mye av det innholdet og trengte også å lære ut internettutvikling og markedsføring. Jeg vet ikke hvordan jeg skriver i kode som HTML og hadde ikke tenkt å lære. Jeg hadde også ingen anelse om hva Google, Yahoo eller MSN gjorde for å rangere og publisere nettstedet mitt med sine søkemotorer. Jeg hadde mye å lære. Atomic Interactive ga meg et innholdsstyringssystem (CMS) som ville konvertere mine skrevet ord og fraser til kodespråket som kreves for å publisere til Internett. Jeg begynte å lære andre vilkår som søkemotoroptimalisering (SEO) og betydningen av å bruke alt det jeg lærte, slik at jeg mottok forespørslene som jeg trengte å leie leiligheten vår, men også gi en førsteklasses nettside som gir en lokal portal service til reisende som søker informasjon om Siesta Key og omgivelser. Målet mitt var og er å gjøre hver gang Siesta Key-reisende er så fin som lokalbefolkningen på å finne seg rundt vår del av Florida (som vokser forresten).

Enda viktigere for Nann og jeg var virkeligheten at gjennom denne nettsiden kunne vi bestille mange uker med utleie for våre utleiere i 2008, og vi har en brølende start i 2009. Hva er denne dårlige økonomien? Vi trenger alle å ta en pause selv i verste tider. Vi trenger å imøtekomme oss selv, familier og venner og hvilken bedre måte å gjøre dette på, men å reise til Siesta Key og ta en pause i paradiset. Siden 16. juni 2008 har vi hatt 3,471 unike besøkende til WWW.SUNSETROYALE.COM. De besøkte nettstedet vårt totalt 5.088 ganger fra 49 land og alle 50 landene. Utrolig!

Opprette sunsetroyale.com og holde det matet med interessante opplevelser og informasjon for reisende og de vanlige gjestene som kommer tilbake når de kan, er et arbeid pågår. Å vite hvordan å sette det sammen for å jobbe på Internett og å forstå livet i cyberspace, tar fagfolk som de som er på Atomic Interactive Group. Uten dem ville dette vært en annen nettside. Ian visste hva han skulle utvikle for oss før han skrev det første skriptet, og han visste også at jeg ville bruke tid og krefter på å ta sunsetroyale.com til neste nivå. Nå er Breeze, sunsetroyale.com/blog siden klekket ut og begynner å klappe på vingene takket være vårt Ohio webdesignfirma. Dette er neste nivå, det neste platået som gjør nettstedet til et sted for dialog og informasjon fra mange forskjellige mennesker på mange forskjellige steder. Velkommen ombord alle! Vi er her for din fornøyelse, og for øvrig er det Siesta Key.

Arkivert under Penthouse Condo # 408
Tags: strand, ferie, seo, siesta nøkkel, solnedgang royale, ferie, ferie utleie, nettsteder
2 kommentarer