Ferie i Paradis 22. november 2009

  • Grillet King Makrel med dampede grøntsager og grillet æg plante
  • Broken Sunset Royale Grill
  • Harmony, Gail og Nann middag serveret på balkonen Sunset Royale Condo # 408

Jeg har ikke holdt op med min udgivelse på Breeze, og det er ikke på grund af manglende materiale. Som alle ting i livet værd at gøre, er en vis disciplin nødvendig for at fortsætte med at føle kærligheden. I løbet af september havde vi to åbne datoer for vores Siesta Key ferie udlejning i 2009 og besluttede vi havde brug for at lave en special, der ville udfylde vores lejekalender indtil slutningen af ​​april 2010. I december havde vi i alt 12 dage til rådighed og tænkte, om Vi tilbød en gratis dag med et uges ophold, vi kunne muligvis lokke tidligere udlejningsgæster til at overveje en tur til Siesta Key før jul og nytårsferieperioden ankom.

Når jeg færdiggør layoutet for vores specielle side, og før jeg offentliggjorde det, ville virkeligheden at med en uges minimumsleje ved Sunset Royale det ikke være noget, hvis jeg tilbød en gratis dag eller fem frie dage, når det var lejet selv for bare 7 dage ville jeg ikke have tilgængelighed for en anden leje, så jeg ændrede tilbuddet til op til fem gratis yderligere sammenhængende dage, hvis du lejede inden for de åbne datoer for ejerlejlighed 408 i december. Med udgivelsen af ​​denne særlige på vores hjemmeside sendte jeg også denne specielle til de tidligere udlejningsgæster og vågnede den følgende morgen til en anmodning fra en tidligere forespørgsel, som ikke var sendt til specialtilbudet, og bad om at bestille en uge i december i den ledige periode og også drage fordel af en af ​​de specielle datoer til rådighed uden ekstra gebyr. Med et smil på mit ansigt var datoerne reserveret. I løbet af de næste to dage fik jeg henvendelser fra tidligere udlejere, som havde modtaget vores tilbud, som også var interesserede i vores specialtilbud.

Åh, jeg havde brug for en plan og kigget hurtigt på den eneste andre ledige uge i 2009, hvilket var syv dage i begyndelsen af ​​november. Denne gang havde jeg ingen gratis datoer for at give væk og det er nemt at blot give rabat, men jeg ville igen gøre noget anderledes, denne gang tilbyder et gourmetmåltidsmad kogt af udlejer, leveret og serveret på den åbne balkon af condo 408 og uden skam foreslog udlejningsgasten Nann og jeg at tilmelde dem til middag, men det var selvfølgelig ikke obligatorisk. Jeg svarede på vores henvendelser fra tidligere lejere, der havde spurgt om det ikke længere tilgængelige første tilbud udgivet denne særlige middag. Inden for få dage modtog vi en forespørgsel fra en mor, der ønskede at vide, om hendes datter ville kunne ryge på den udendørs åbne balkon. Jeg reagerede positivt og gjorde hende opmærksom på mit tilbud om middag. Vi modtog snart en bekræftelse med kommentaren, "Du laver os middag" forsegler aftalen ", hvilke kvinder ville ikke nyde det"!

Hvad der fulgte var et virkelig behageligt besøg hos Gail og hendes datter Harmony, der forvalter et fiskerested i British Columbia, Canada kaldet Elysia Resort i Quesnel Lake, som jeg vil offentliggøre en opfølgning blogside på i 2010, før feriestedet åbner for sæsonen. Harmony gav os Elysias unikke historie sammen med nogle gode historier om fiskeri og arrangementer, der afholdes på Elysia Resort. For dem der har lyst til unikke fiskeroplevelser i et afslappende fjerntliggende område væk fra motorveje, telefoner og daglige rutiner, der synes at overvælde vores liv, lyder Elysia som Siesta Key of the North Country. Hold øje med mere på Elysia Resort og Quesnel Lake, men nu tilbage til middagen med Gail og Harmony.

Min første tanke var, at en frisk fiskemiddag ville være uden for spørgsmålet, men intet kunne have været længere fra sandheden. Selv om Harmony er involveret i at køre fiskeriet, har hun lidt tid i den travle sommersæson for at lave sit eget fiskeri og mange gæsteøvelser fanger og slipper. Både Gail og Harmony følte frisk Florida fisk lød godt til dem. Jeg havde også lovet frisk nøgle lime pie, men måtte genoverveje, da jeg ikke kunne finde friske nøgle limes før de ankom. Vi valgte dato og klokkeslæt, og vi var imødekommende velkommen til middagen, som skulle serveres på balkonen kl. 16.00.

Kl 15:15 vågede jeg ned til gasgrillet ved Sunset Royale for at forberede varmen til fisken, da der opstod et problem. Jeg forsøgte at tænde grillen uden succes. En lang tid ejer, navngivet Bob, som også havde planlagt at bruge grillen, kom ud for at hjælpe, da han så mig, at jeg kæmpede med grillen. Vi har begge arbejdet ved at forsøge at starte grillen i ca. 15 minutter, herunder skiftende propanbeholdere, men uden succes. Bob foreslog at lave en tur i landsbyen Siesta Key for at købe en anden propanbeholder, hvis en var tom og den anden måske defekt, hvilket jeg gjorde uden succes. Desværre var det anden gang i den sidste måned, at vores association grill lå mig ned. I oktober havde jeg forsøgt at bruge det kun for at finde et meget forsømt interiør med peeling maling og rust, som ikke gjorde en indbydende madlavningskilde til vores middag den aften. Efter min klage antog foreningen ved at have grillen rengjort og malet. Vi har kullgitter på tværs af gaden i parken, men vejret var usædvanligt blæsende og køligt den dag, hvilket gør chancerne for at grille en 6 pund makrel på en åben grill meget tvivlsom. Fisken var for stor til at brød i vores ovn, og jeg var ikke villig til at filet og miste virkningen af ​​at servere en stor hel fisk på balkonen med dampet sommer squash, friske grønne bønner, miniatyr kartofler og grillet æg plante på en plade. Jeg ved vigtigheden af ​​at et måltid er tilberedt ordentligt og smager godt, men præsentationen var tung på mit sind.

Jeg kaldte Leslie fra Beach Place, der ejer de populære gamle Florida husehuse ved siden af ​​vores bygning, og hun elskede mig let at bruge deres grill for at forberede den over 30 tommer lange makrel. Jeg lagde også sin søster Pam med en god drikkeflaske rød, som jeg havde sparet til en særlig tid. Jeg sendte Nann over til Gail og Harmony's Condo med en magnum af kølet 2003 Mer SoLeil Chardonnay, der var klar til at drikke og for at informere dem om den senere middagstid og for at dele noget røget mulletdisp med krakkere før middagen. Ved hjælp af Beach Place grillen blev middagen serveret før længe og modtaget anerkendelser fra Gail, Harmony og Nann. Mit epikuriske ry i intakt var jeg i stand til endelig at slappe af med et glas vin og nyde et vidunderligt selskab med vores canadiske venner fra British Columbia. Jeg brød nyheden om ingen nøgle lime pie, men serverede autentiske friske tiramisu, som jeg havde hentet den morgen fra Paisano's italienske bageri.

Selv om middagen var forsinket, var virksomheden usædvanlig, og i de dårlige timer om morgenen arbejdede Nann og jeg vores vej tilbage til vores ejerlejlighed og efterlod ingen retter, der skulle rengøres eller køkkenet skulle rydde op til vores gæster. Utvivlsomt den bedste del af at eje og drive en ferie udlejning er mødet med så mange meget hyggelige mennesker fra hele verden. Nann og jeg har aldrig oplevet en lejer, som vi ikke ville glædes hilsen tilbage, men at leve vicariously i lejebolernes liv kan kun blive overdrevet ved at dele måltider med dem og dele vores livserfaringer og historier. Det er overflødigt at sige, at hele vores gæst er forbløffet over livet på Siesta Key og ser frem til tiden i deres liv, hvor de også kan bo i deres eget paradis. Indtil da giver deres besøg på Siesta Key dem indse, at livet på stranden helt sikkert er i alles rækkevidde, og Nann og jeg indrømmer, at det ikke er for lurvet.