6. april 2010

Madlavning er sjovt, og jeg lærte for længe siden hemmeligheder, der gør en opskrift fremragende. En kokvenner i Michigan, Chris Angelosante, fortalte mig engang, at hemmeligheden for mange af hans retter var stort set "reduktion". Sausens rigdomme tilføjede ikke kun karakter til hovedretterne, men ville også bringe disse sauce ingredienser ind i den grøntsag og stivelse, der delte pladen. Han vidste, at hans sovs var en favorit, da skålene blev returneret til køkkenet, der blev tørret rent af brødet fra kurven, der også var tomt.

Dette tip har ikke kun bragt gode komplimenter til mange af mine middagsopskrifter, men har også tilladt mig at redde, hvad der kunne have været en temmelig middelmådig eller endda usmageligt hovedretter, der skulle have nogle levende og flavorful sauce til at samle smag til hovedretter, der var nødvendig Hjælp. Ud fra mit perspektiv skal spise ud altid være et eventyr, men det virkelige eventyr forbereder dine egne måltider og opskrifter. Selvom jeg har været dygtig i køkkenet fra det tidspunkt, hvor jeg voksede op med min bror og søstre, fulgte jeg generelt instruktioner fra mine forældre eller en opskrift og sjældent ad libbed i køkkenet. Vores to sønner, Jason & Justin, blev også dygtige i køkkenet og til specielle middage ville drengene og jeg give moren en pause og vælge et måltid fra Gourmet Magazine for at forberede vores planlagte gæster. I hvert tilfælde ville måltidet bestå af opskrifter, som vi aldrig tidligere havde forberedt. Brug af vores gæster som marsvin var sjovt for os og dem. Vi var også galning ved at finde alle de ingredienser, som opskriften er opført og ikke meget har ændret sig til i dag, når man laver en andens opskrift. Nogle gange var det meget udfordrende, men slutresultatet var altid et godt smagende ekstraordinært for alle at nyde.

Siden jeg flyttede til Sunset Royale, har jeg i de sidste ti år været i stand til at overtage de kulinariske opgaver og forberede måltider er stadig sjovt. Nu forbereder jeg også mine egne opskrifter, og jeg vil gerne dele et personligt tip om madlavning og en vidunderlig fiskeopskrift. Ligesom min ven Chris havde ledt mig ind for så længe siden om betydningen af ​​at forstå reduktionen, vil jeg tilbyde min mening om vigtigheden af ​​lager. Jeg er ligeglad med, hvilken slags lager du laver, de anvendte ingredienser og forberedelsen af ​​lageret gør måltidet. Bestande skal være rig og smagfuld. Hvis du bruger butikken købt bouillon jeg gerne vil foreslå du gå ud at spise. Hvis du køber lager fra butikken og det kommer i en dåse eller karton, beklager jeg, det er ikke på lager! Hvis du har en speciel gourmet placering, der gør deres egen bestand og også gør den tilgængelig for deres kunder, kan du bare være på noget.

For nylig har vores venner fra Skotland, som boede i vores Sunset Royale Siesta Key Beachfront ferieudlejning chartret en båd og bad mig om at fiske med dem i Mexicogolfen. Jeg gik med glæde til og planlagde at bruge det meste af min tid til at tage billeder og også lave lidt fiskeri. Jeg tilbragte faktisk det meste af min tid og tog to billeder. I slutningen af ​​charteret var vores Siesta Key charter kaptajn fra Double G Charters, Gary Gilliland, rengøring og filetering af vores fisk, og jeg bad ham om at give mig også knogler og hoveder. Vi havde en hel del fisk og jeg er sikker på, at han troede, at dette var lidt usædvanligt, men alligevel efter at have låst øjnene med mig og da jeg var død, var det seriøs.

Den aften forberedte vi et måltid til syv voksne og to børn med den spanske makrel vi havde fanget den dag. Måltidet kom godt ud, og resten af ​​fisken sammen med fiskekroppe og hoveder blev føjet til fryseren til fremtidige måltider og til en fiskebestand. Jeg havde placeret alle spanske makrelhoder i en frysepose og efterfølgende er min opskrift på en vidunderlig, rig fiskbestand, der vil forbedre din næste fiskesukker, seafood risotto, skaldyrssauce eller en hvilken som helst opskrift, du måske har, der kræver en fiskebestand .

Parr's Siesta Key "Eyes wide open" fiskebestand

 • Spansk makrel hoveder hviler på sauteed grøntsager
 • Siesta Key "Eyes Wide Open Fish Stock
 • Utrolig Siesta Key Fish Chowder
 • 9-Fish heads-frisk eller friskfrosset
 • 2-store porre-lys grønne og hvide kun skåret i 1/4 "stykker
 • 2-Gulerødder-skrællet og skåret
 • 2-store gule løg-skiver
 • 5-store persille sprigs
 • 4-store citron græs blade
 • 2-Tbs ekstra jomfru olivenolie
 • 2-stykker af hele mace
 • 2-tbs havsalt
 • 2-Tbs peberkorn
 • 2-kopper tør hvidvin-ikke billig (hvis du ikke kan drikke det, må du ikke lave mad med det!)
 • 12-Quarts koldt vand

Placer løg, gulerødder, porrer, persille, citrongræs, salt, peberkorn, i bunden af ​​en stor lagerpotte. Saute, omrør ofte, over medium høj varme, indtil porrer og løg begynder at blødgøre, ca. 5 til 8 minutter. Lad ikke løgene brune. Placer fiskhoveder på toppen og dækk med vin og vand over høj varme. Bring til en kogende kog, skum skummet fra toppen og drej varmen ned til lav / medium og oprethold en aktiv kogning i 30 minutter. Træk væsken i en stor skål (du kan bruge en stor kolander til dette). Fjern fiskens hoveder med tang fra sil og mashvæsker fra resten af ​​bouillon-ingredienserne i silen for at tilføje mere smag til bestanden. Lad bestanden køle og blandes med træsked. Hæld to kopper buljong i individuelle fryseposer og sæt i fryseren til senere brug. Lager vil holde i mindst 6 måneder, men sørg for at du opretholder nok lager ud af fryseren til et måltid efter eget valg, der skal serveres i aften. Du vil finde bestanden til at se rig og flavorful, og det er.

Efter at have lavet dette rige og smagfulde lager valgte jeg at lave en fiskesukker med nogle ekstra spanske makrel. Dette var uden tvivl den mest flavorful og rigeste fisk chowder jeg nogensinde har smagt. Jeg håber du nyder denne opskriftsopskrift og selvfølgelig spansk makrel er ikke en nødvendig ingrediens for en smagfuld og rig fiskbestand. På den anden side, hvis du er en person, der besidder stor fiskebestand i høj grad, ville jeg vælge en makrel til min fisk hoved valg. Siesta Key Eyes Wide Open Fish Stock vil ikke forlade dig, der ønsker at have tilføjet mere smag, urter eller krydderier til din bestand. Bare at give dig en "heads up" og hvis nogen gerne vil min fiskesuppersuppe, så lad mig det vide.