Sandcastles af den ultimative handy mand

Indsendt af Paul Parr den 9. marts 2009

Sandcastle fra juli 2004
Sandcastle fra juli 2004

Siesta Key-sandet, som nævnt i tidligere indlæg, er ideelt til fremstilling af former og figurer. Da Nann og jeg flyttede til Siesta Key og har været i stand til at se stranden hver dag og gå det regelmæssigt (ikke regelmæssigt nok) og vi ofte ser hvor nogen har taget sig tid til at danne denne utrolige sand ind i et sandslot, figur eller karakter. Nogle af disse er meget enkle og naturligvis bygget og designet af en ung person, måske med hjælp fra en forælder, søskende eller ven. Andre er mere detaljerede og viser indsatsen fra en person, der havde det sjovt at danne sandet. Nu og da kommer du på tværs af disse utrolige sandformationer, hvor nogen gik ud og viste deres talenter i at skabe sandfigurer, der stopper strandpromenaderne og bringer kameraerne ud af dem, der er fortabte nok til at have bragt deres sammen med som dette sandborg, som jeg skød omkring 4 eller 5 år siden, før Sunset Royale i baggrunden blev fuldstændig omdesignet og ombygget. I dag var en af ​​disse dage, og jeg vil dele med dig mine resultater den 8. marts 2009 på min tur på stranden. Dette er virkelig en travl tid på året, og stranden parkeringsplads er generelt lukket ved middagstid uden plads til flere biler. Området for den offentlige strand selv var også fyldt med folk, der nyder stranden, surfe og endda 62 graders vand. Jeg smiler hver gang jeg tænker på mig selv at finde denne vandtemperatur for at være kold, da det var så varmt som det kom tilbage i Michigan, hvor jeg boede i det meste af mit liv. Vi nye det var sommer, da vandet nåede 60 grader.

På denne særlige morgen, da jeg gik mod kysten, bemærkede jeg en velkendt scene. Vores beliggenhed på den nordlige ende af Siesta Key Public Beach giver Sunset Royale en temmelig unik udsigt over livet på stranden. Områderne på Siesta Key Offentlige strand, der ligger foran koncessionsstanden og strandfaciliteterne sammen med området mellem de fire livvagtsstationer er det mest populære strandområde for besøgende at hævde som "deres stykke sand" for deres dag på strand. Det er her, vi ser fra balkonen på vores 4. etage penthouse, når vi vil afgøre, hvor travlt stranden er i dag. Fordi vi er forbi den sidste livvagt station på Siesta Key Public Beach er sandet foran Sunset Royale ikke så befolket med strandgæster, og dette er også den udpegede placering for alle Siesta Key strand bryllupper. I ånden deltager Nann og jeg sandsynligvis flere bryllupper hvert år, end hvad der nogensinde kunne troes, medmindre du var en person af kluden eller en bryllupskoordinator. Dette er også stedet hvor du engang vil finde en meget alvorlig sand slotbygger og i dag var en af ​​disse dage.

Sandcastle bygning 101
Sandcastle bygning 101

Jeg gik over til byggepladsen for dagens sandslot og introducerede mig selv. Jeg anerkendte handelsværktøjerne sammen med byggepladsen som den person, jeg tidligere havde set travlt på arbejde, men havde ikke stoppet for at snakke eller afbryde, da han gik om at skabe sin magi i sandet. Da jeg senere ville vende tilbage, var han altid væk, men forlod på sandet en showstop, der ville medføre, at selv de mest skræmmende hurtige strandvandrere og løbere stoppede og beundrer sit arbejde. I dag var anderledes, introducerede jeg mig selv til Jeff Bierman, borgmester. Jeff kom til stranden forberedt på en dag med arbejde. Han bragte skovle til vand for at danne sand, skovle for at få sandet til projektet og en generelt god indstilling. Jeg må tro på, at Jeff bærer den gode holdning med ham, hvor han endog går. Jeg spurgte Jeff, der motiverer ham til at komme til stranden og bygge i sandet. Han fik mig til at udligne grin og sagde, at "omkring huset i dag syntes for nemt og uopfyldeligt". Han havde brug for lidt motion og troede, at han ville gå til stranden og få sin træning. Karmen er udfordrende, sand og vand er tunge og selvfølgelig opgaven, opbygge et kvalitetsborger i en dag, sætter noget pres på dig. Jeff og jeg udvekslede flere hyggelige ting og interessante ting på de strandbyttekort, jeg tog et billede og fortsatte langs kysten for at indhente Nann og hendes high school-veninde Jan, der havde opholdt sig hos os i weekenden. Mens jeg gik for at fange op, holdt jeg mine øjne åbne for andre interessante ting på stranden. Endelig fangede jeg pigerne op, og vi gik ind i landsbyen og noterede os nogle af de ændringer, der havde fundet sted, gik gennem Siesta Key Farmers Market, tjekket ventetiden på Broken Egg og besluttede at spise på Cafe Continental Patisserie hvor vi havde en god brunch, mødte de nye ejere og startede på vores tur tilbage til lejligheden. Jeg tog stranden for at tjekke fremskridtene på sandslottet, mens Jan og Nann tog Beach Road, så de kunne stoppe i et par åbne huse.

Da jeg vendte tilbage til Jeffs sandslots byggeplads, fandt jeg, at han havde gjort nogle ret gode fremskridt, og en række venner og familie havde samlet på hans byggeplads for at se, hvad den hvide sand ville danne til Jeff i dag. Ved graven af ​​sandet omkring det allerede startede slot havde Jeff fundet en drage begravet i sandet. Dragen havde en vis lighed med "Puff the Magic Dragon", som vi alle ved, levede ved havet, men så igen kunne det bare have været ønsketænkning fra min side. Jeg tog et andet billede og fortsatte på tværs af gaden til Sunset Royale for at afslutte søndagens papir. Jan og Nann dukkede op på samme tid, da jeg kom tilbage, og vi diskuterede Jeffs fremskridt. Jan pakket op for hende tilbage til Orlando, vi sagde vores farvel og jeg sluttede papiret. Jeg hentede derefter mit kamera og ledede tilbage på tværs af gaden klokken 16:00 for at se hvordan Sandslottet viste sig. Jeff og hans venner var alle slapper af, og jeg tog nogle flere billeder. Jeff nævnte, at han lige var udslettet fra den hårde arbejdsdag og kunne aldrig have afsluttet det uden sin ven Darrel fra Minnesota. Du kan dømme for dig Jeffs evne og ironisk nok kan du finde ud af selv om Jeffs talenter. Jeff vil gerne bygge dig et sandslot på din strand og mere vigtigt Jeff har sin egen Handy Man og Repair forretning. Han gør trykrensning, reparation og maling, tømrerarbejde, brugerdefineret træbearbejdning, A / C & Hvidevarer, vedligeholdelse, mindre elektrisk og mindre VVS. Jeff bor mellem Venedig og Sarasota og kan tydeligvis findes på Siesta Key, hans yndlingsstrand, når det er nødvendigt, at sind og kropsøvelse kræver en træning. Du kan ringe til Jeff på 941-928-9920. Jeg kan ikke tale for Jeffs praktiske arbejde, men det kan jeg sige: "Begrebet at ansætte en handy mand, som forstår vigtigheden af ​​at udføre en opgave, den dag du starter det, er en temmelig sjælden søgning", spørg bare en kone, der forsøger at få sin mand til at tage sig af en opgave, der har hængt rundt for længe uden at blive løst. Jeff starter og afslutter alle sine slotte på en dag.

Efter at have taget mine sidste billeder af det færdige sandslot gik jeg videre ned ad den offentlige strand og underholdt mig selv at observere de mange forskellige mennesker, der dækkede Siesta Key Public Beach. Midt i en masse mennesker så jeg ud til en temmelig stor elefant, der blev skulptureret af Jim Unger, der ikke er en ung republikan, men er en hel af en sculpter. Det var lumbering over alle omkring det i det område af stranden. Jeg trak min administrator Sony Cybershot ud og gik over for at få et bedre udseende og nogle billeder. Du ved aldrig rigtig, når nogen beslutter, det er på tide at få motion og komme ned til stranden for at koncentrere sig om deres træning for dagen. Jeg tager det tilbage, der er en dag, du kan garantere, at dette vil ske. Det er normalt den første lørdag i maj, hvor Siesta Key Beach er vært for Siesta Key Sand Sculpture Contest, som er 9. maj i år. Kom ned eller bette